Gevarieerd,
gebalanceerd
en gezond

Hoe Foodplan4u te werk gaat

Worstelt u iedere keer weer met uw favoriete broek omdat de knoop niet meer dichtgaat? Wilt dat jurkje dat al tijden in de kast hangt met een fijn en sexy gevoel aan? Of heeft u last van allerlei lichamelijke klachten, zoals een hoge cholesterol of bloeddruk? Foodplan4u helpt u met afvallen én gezonder leven. Want een gezond leven betekent een gelukkig leven. En dat willen we toch allemaal?

Fit en gezond met een persoonlijk voedingsschema

De afgelopen jaren zijn er ongemerkt wat extra’s kilo bijgekomen. Die ziet u liever verdwijnen. Of u heeft last van gewrichtsklachten, migraine, eczeem of andere lichamelijke klachten. Hoe gezond is uw levensstijl en eetpatroon eigenlijk?

Lichamelijke klachten hebben vaak te maken met het eten van verkeerde voeding. Zelfs als u denkt gezonde keuzes te maken, kan dat in de praktijk tegenvallen. Foodplan4u helpt u om gericht en effectief af te vallen. Het voedingsschema wordt opgesteld aan uw doelen en lichaam. Het is haalbaar, gezond en u profiteert er de rest van uw leven van.

Maakt u een afspraak? Dan komt u voor een eerste kennismakinggesprek langs op het gezellige kantoor van Foodplan4u. Dit is gratis en vrijblijvend. Uw wensen, doelen en levensstijl komen aan de orde. U vult een vragenlijst in en houdt een aantal dagen een voedingsdagboek bij. Aan de hand van dit dagboek, de (medische) vragenlijst en – indien door u gewenst – de bloedanalyse, urineonderzoek, bloeddrukmeting en mondslijmvliestest, krijgt u een gedetailleerd voedingsadvies. Dit advies is dus compleet persoonlijk. Geen kant-en-klaar-eetplan, punten tellen of alleen maar leven op quinoa. U krijgt advies op maat.

Wat is Foodplan4u absoluut niet?

Foodplan4u is géén crashdieet. Amper eten en op een houtje bijten elke dag is er niet bij. U staat verstelt over de hoeveelheid en variatie van de voeding die u mag en kan eten. Hongerig naar verboden eten kijken, daar is geen sprake van. Sterker nog: u mag juist geen honger krijgen! Dit is namelijk schadelijk voor de hormoonbalans. Hormoonvriendelijk eten betekent ook voldoende eten. Uw lichaam heeft nu eenmaal voldoende calorieën, koolhydraten, eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen nodig om een gezonde hoeveelheid hormonen te kunnen produceren.

Dieetgoeroes die zweren bij maaltijdvervangers of zeewiershakes? Onzin! Veel mensen die na een aanvankelijk eerste succes stoppen met een caloriearm dieet, eindigen vaak dikker dan ze begonnen. Even honger lijden levert geen blijvend resultaat. Sterker nog: het ‘beloont’ u met overtollige kilo’s. Geen honger lijden, maar gezond en gevarieerd eten. Dát is de weg naar een gezonder leven.

De definitieve oplossing

Voor het aanpakken van overgewicht of gezondheidsklachten is er een verandering in uw levensstijl nodig. Dat lijkt een hele opgave, maar dat valt in de praktijk ontzettend mee. En omdat u vaak al binnen 2 weken een positieve verandering merkt, zal deze nieuwe levensstijl niet moeilijk zijn om te blijven volgen.

U krijgt niet alleen een voedingsschema voorgeschoteld, maar u krijgt zelf ook inzicht wat goed en gezond is voor uw lichaam. U weet wat u wel en niet kunt eten om gezond en fit te zijn. Doordat Foodplan4u geen dieet is, kunt u de richtlijnen uw hele leven blijven toepassen. Gelooft u het maar: u wilt niet meer terug naar uw oude eetgewoonten als u heeft ervaren wat gezond eten voor uw lichaam én geest doet!

De juiste voeding helpt bij

 • hoog cholesterol
 • hoge bloeddruk
 • diabetes type 2
 • jicht
 • oedeem
 • maagzuur
 • migraine
 • eczeem
 • maag- en darmstoornissen
 • benauwdheid
 • gewrichtsklachten
 • schildklierproblemen
 • weinig energie
 • slaapproblemen

Verander uw eetpatroon en verminder uw klachten – of laat ze zelfs compleet verdwijnen. De hormoonbalans van uw lichaam wordt hersteld. Eten wordt omgezet in energie in plaats van vet. Uw weerstand wordt verhoogd en u voelt u weer energieker en gezonder!

Op een gezonde manier blijvend afvallen? Foodplan4u helpt u erbij